HB Roof Systems BV

De twee Limburgse bouwbedrijven Habemo en Beets Dakwerken slaan de handen in elkaar. Met hun nieuwe vennootschap HB Roof Systems BV betreden ze als nieuwe maar ervaren speler de markt van industriële dakdichtingswerkzaamheden.

Noem de krachtenbundeling van Habemo en Beets Dakwerken gerust een win-win-winsituatie. Dankzij de samenwerking neemt Habemo de volledige dakwerkzaamheden voor zijn rekening waardoor het beter in staat is om in te spelen op de wensen van de opdrachtgevers. Beets Dakwerken kan zich door het samenwerkingsverband opnieuw toeleggen op de industriemarkt, waar het bedrijf zich nu vooral focuste op daken van rusthuizen en appartementsgebouwen. En last but not least wint de klant ook. Hij heeft één aanspreekpunt waardoor zowel de planning als uitvoering van de dakwerken optimaal verlopen.

Belangrijk om weten: de huidige vennootschappen van Habemo (Habemo Building Partner BVBA & Habemo Products BVBA) en Beets Dakwerken NV opereren nog altijd afzonderlijk. De samenwerking geldt enkel voor HB Roof Systems BV.