Habemo lanceert nieuwe branding

Een nieuwe website, een kersvers logo, een frisse uitstraling… Habemo blinkt in een nieuw jasje.

Als bouwpartner – gespecialiseerd in dak, gevel en zonwering – kende Habemo de voorbije vijf jaren een sterke groei en dat verdiende een nieuwe, hedendaagse branding.

De verouderde website strookte niet met het groeiproces dat Habemo de laatste jaren doormaakte. Een rebranding was dan ook een logische stap. De nieuwe website is modern, actueel, overzichtelijk en benadrukt de drie pijlers waar Habemo de komende jaren stevig op zal steunen: dakbekleding en  -dichting, gevelbekleding en zonwering. Via de sectie ‘nieuws’ en de links naar de Facebook en LinkedIn-pagina blijf je ook steevast op de hoogte van het reilen en zeilen binnen Habemo.

Krachtig logo

Niet alleen de website, ook het Habemo-logo onderging een metamorfose. Het nieuwe logo, ontworpen door het Hasseltse branding agency Lex & Turner, heeft een krachtige uitstraling, volgt dezelfde moderne lijn als de website en blijft tegelijkertijd herkenbaar door trouw te blijven aan de Habemo-kleuren. Met de nieuwe branding profileert Habemo zich nog meer als meest flexibele en betrouwbare bouwpartner, met een focus op maximale klantentevredenheid op lange termijn.