Decoratieve gevelbekleding

Naast industriële gevelbekleding zijn we ook gespecialiseerd in decoratieve gevelbekleding. Wij hebben al veel spraakmakende gevels door heel het land en ver daarbuiten gerealiseerd. 

Er zijn bestaan tal van mogelijkheden in decoratieve gevelbekleding. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw gevel met gevelcassettes, vezelcementpanelen of volkernpanelen bekleden, maar als u echt in het oog wilt springen met uw gevel moet u kiezen voor aluminium extrusie profielen of op maat geplooide profielen.

Aluminium extrusie profielen staan garant voor een esthetisch en functioneel resultaat waarbij een strak uniform geheel gekenmerkt wordt door een sterk horizontaal of verticaal design. Deze profielen bestaan in verschillende uitvoeringen qua vorm, kleur en afmetingen.

De op maat geplooide profielen zijn het paradepaardje van Habemo. Deze aluminium of staal profielen worden met onze dubbelwerkende vouwbank naar eigen behoeven geplooid, waardoor de mogelijkheden qua design oneindig worden. Dit kan dus volledig op wens van de klant worden gemaakt en zorgt ervoor dat het resultaat 100 procent uw smaak en voorkeuren weerspiegelt. De esthetische meerwaarde is onmiskenbaar. 

Wilt u uw gebouw doen opvallen? Praat met ons over uw gevelbekleding en samen maken wij uw droom waar!